عسل اصیل
اولین فروشگاه عرضه عسل اصیل و تجهیزات زنبورداری در شهر کلور 
قالب وبلاگ
نویسندگان
لینک دوستان
امکانات سایت عسل اصیل
پیوندهای روزانه

ژله رویال دارای خواص ارزنده بسیاری میباشد! در اینجا به پاره ای از خاصیت های آن   میپردازیم:

1:تقویت توان جنسی و افزایش میل جنسی

2:تنظیم هورمون ها و درمان تنبلی تخمدان و نازایی

3:ساخت کرمهای زیبایی برای حفظ سلامت ظاهری و محافظت از پوست

4:افزایش طول عمر

5:جلوگیری از پیری زودرس

6:درمان ناراحتی عصبی و بیماریهای مربوط به فشارخون

7:درمان بیماریهای قلب و عروق و ناراحتی لوله گوارشی،ورم سرخرگها،پارکینسون و 

مداوای آنفلونزا،سل،تب مالت

8:تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر

9:درمان عفونت های داخلی

10:به علت داشتن اثرات ضدویروس برای درمان بیماریهای عفونی و ویروسی مفید است

11:باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیریدهای پلاسمای خون میشود

12:بهبود استخوان و بهبود زخم های پوست واثر ضدالتهابی دارد

13:موجب آرامش و افزایش یادگیری و اعتماد به نفس

14:تقویت سیستم دفاعی بدن و کاهش استرس و بیخوابی

15:پیشگیری از تکثیر سلولهای سرطانی و درمان سرطان



[ پنجشنبه 2 بهمن 1393 ] [ 11:43 ق.ظ ] [ حسن شهسواری ]

شکرک

خیلی‌ها فکر می‌کنند شکرک زدن عسل، نشانه تقلبی و بی‌کیفیت بودن آن است، در صورتی که امکان شکرک زدن عسل‌های طبیعی هم وجود دارد. به‌طورکلی، عوامل مختلفی مانند سرما، رطوبت، میزان گلوکز موجود در عسل، بقایای موم موجود در محصول یا حتی گرده‌های گیاهانی که در عسل صاف‌شده باقی می‌مانند، می‌توانند بعد از مدتی باعث شکرک زدن عسل بشوند. پس تعیین کیفیت و اصل بودن عسل از روی شکرک زدن یا نزدن آن، کار علمی و درستی نیست اما معمولا عسل طبیعی، در آب سردبه راحتی حل نمی‌شود و در دمای زیر ۵ درجه و بالای ۲۵ درجه سانتی‌گراد، بلورهای شکر روی آن به‌وجود می‌آید.

 



[ پنجشنبه 2 بهمن 1393 ] [ 11:34 ق.ظ ] [ حسن شهسواری ]

 

آیا می دانید؟

آیا می دانید تنها غذائی که فاسد نمی شود عسل است؟

آیا می دانید مصرف عسل عمر را افزایش می دهد؟ مصرف عسل با پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.

آیا می دانید شلوغ ترین مکان دنیا، کندوی زنبور عسل است؟

آیا می دانید زنبور عسل ۵ چشم دارد؟ ۲ تا اصلی، در بغل سر و ۳ تا بر روی سرش.

آیا می دانید زنبور عسل ۲ معده دارد؟ یکی برای جمع آوری عسل و دیگری برای هضم غذا.

آیا می دانید زنبور بی نظمی را دوست ندارد؟ اگر جلوی کندوی آنها بایستید به شما حمله خواهند کرد.

آیا می دانید رنگ سفید برای زنبور عسل آرامش دهنده و رنگ قهوه ای ناراحت کننده است؟

آیا می دانید زنبور از بوی عرق بدش می آید و به کسی که بدنش بو دهد یا عطر زده باشد حمله می‌کند؟

آیا می دانید بدن زنبور داران می‌تواند بیش از ۱۰۰ نیش زنبور عسل را تحمل کنند؟

آیا می دانید زنبورعسل خاصیت ثابت گلی دارد؟ یعنی تا وقتی که مشغول جمع آوری شهد یک گل است، روی سایر گل‌ها نمی‌نشیند. اگر چنین نبود گرده افشانی که موجب عمل لقاح در گیاهان میگردد صورت نمی گرفت.

آیا می دانید زنبور عسل برای تولید 400 گرم عسل دست کم باید معادل دو برابر محیط زمین را بپیماید؟

آیا می دانید یک زنبور ناگزیر است دو میلیون دفعه روی گل ها بنشیند تا بتواند یک لیوان عسل تولید کند؟

آیا می دانید برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد "20" میلیون گل را جمع و به کندو حمل کند؟

آیا می دانید زنبور عسل برای جمع آوری شهد گل ها حداکثر 4 تا 5 کیلومتر از کندو دور می شود؟

آیا می دانید هر عسل بستگی به نوع گلی که زنبور از آن استفاده می کند دیر یا زود شکرک می زند؟

آیا می دانید زنبور عسل به ازای خوردن 12 - 8 کیلوگرم عسل می تواند یک کیلوگرم موم خالص، ترشح کند؟

آیا می دانید زنبور عسل ملکه معمولا با 12 تا 20 شریک جنسی متعدد در عرض چند دقیقه جفت گیری می نماید؟

آیا می دانید زنبور ملکه 4 تا 7 سال و زنبوران کارگر 40 الی 60 روز عمر می کند؟


 


[ پنجشنبه 2 بهمن 1393 ] [ 11:28 ق.ظ ] [ حسن شهسواری ]

 

شکرک زدن، نشانه تقلبی بودن عسل !!!

اغلب تصور می شود که عسل شکرک زده (کریستالیزه) و یا رس کرده از مرغوبیت خوبی برخوردار نیست و شاید تقلبی باشد. این تصور صحیح نیست و شکرک عسل بستگی به مواد تشکیل دهنده آن و شرایط انبار یا ذخیره شدن آن دارد. عسل یک محلول قندی بیش از حد اشباع می باشد و چون مقدار قند آن بیش از آن است که بتواند در محلول باقی بماند، پس از مدتی شروع به شکرک زدن می کند. و این در حالی است که هنوز بسیاری از مصرف کنندگان فکر می کنند که عسل شکرک زده، فاسد شده و یا با افزودن شکر به آن تقلبی صورت گرفته است.

  شکرک زدن یک فرآیند طبیعی است که قند در عسل به صورت جامد درمی آید. دمای نگهداری و انبارداریعسل می تواند در شکرک زدن و یا رس کردن عسل موثر باشد.

 

 


 

 

معمولاً عسل در دمای زیر 5 درجه و بالای 25 درجه رس نمی کند، اما دمای 14 درجه مناسب ترین دما جهت رس زدن عسل است. همچنین وجود ذرات جامد در عسل (مثل دانه های گرده) موجب تسریع در شکرک زدن می شود و به هر میزان که قند گلوکز افزایش یابد عمل شکرک زدن تسریع می شود. عسل آفتابگردان به دلیل درصد گلوکز بالا پس از سه هفته شکرک می زند و عسل گیاهان پنبه، لیلکی و یونجه نیز به سرعت رس می کند، عسل اقاقیا به خاطر داشتن گلوکز کمتر، چهار سال طول می کشد تا رس کند.

عامل دیگر رس کردن عسل طبیعی وجود آنزیم دیاستاز یا آمیلاز می باشد که تنها در عسل های طبیعی یافت می شود. منشأ و عمل این آنزیم مشخص نیست ولی دانشمندان معتقداند که این آنزیم توسط زنبور عسل تهیه می گردد. وجود این آنزیم باعث جذب مواد جامد محلول در عسلشده و باعث ته نشین و شکرک عسل می شود.

برای تأخیر در شکرک زدن عسل، آن را به صورت غیر مستقیم توسط گرم کن های دو جداره آبی حرارت می دهند، البته حرارت بیش از حد مجاز تأثیر منفی و مخرب داشته و کیفیت آن را کاهش می دهد. اضافه کردن هر گونه مواد شیمیایی جهت جلوگیری ازشکرک زدن عسل باعث از بین رفتن کیفیت آن می شود.

ذوب کردن شکرک عسل

عسلی که کمی شکرک زده را به راحتی با قرار دادن ظرف محتوی آن در آب داغ 65 الی 70 درجه می توان به تدریج ذوب نمود و زمانی که قسمت اعظم حجم عسل ذوب شد باید آن را از داخل ظرف آب داغ خارج نمود، بقیه عسل با حرارت باقی مانده در ظرف ذوب می شود و به حالت مایع درمی آید. در بسیاری از کشورها مردم عسل شکرک زده را بهعسل مایع ترجیح میدهند.


 


[ پنجشنبه 2 بهمن 1393 ] [ 11:01 ق.ظ ] [ حسن شهسواری ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ


لینک های ویژه
آمار سایت
بازدیدهای امروز عسل اصیل: نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو